Evenimente

Inside Thessos, Art Exhibition

Inside Thassos
 

Inside Thassos @ Kalokerigo Gallery, Limenas, Grecia

Anul trecut 16 artisti plastici si un critic de arta din Romania au participat la Tabara de creatie artistica din insula Thassos, Grecia. Anul acesta 11 artisti plastici s-au documentat si au creat în insula Thassos si peninsula Halkidiki, în organizarea galeriei de arta contemporana Calpe Gallery si cu sprijinul nemijlocit al agentiei de turism Ultramarin din Timisoara.

O parte dintre aceste lucrari de arta vor fi expuse în Grecia, la galeria Kalokerigo din Limenas, Thassos, în organizarea Calpe Gallery si cu sprijinul partenerilor: agentia de turism Ultramarin din Timisoara si Dynamic Travel Center din Limenas, Grecia. Luni, 9 septembrie 2013, ora 18 la Kalokerigo Gallery va avea loc vernisajul expozitiei Inside Thassos, Romanian Contemporary Art. Participanti sunt: Maria Balea, Horia Bojin, Miron Duca, Suzana Fântânariu, Alexandru Jakabhazi, Adriana Lucaciu, Rafael Matias, Florin Mihai, Liviu Nedelcu, Sorin Nicodim, Lia Popescu, Diana Popovici, Adrian Sandu, Cristian Sida, Nicolae Ungar, Corneliu Vasilescu si Leon Vreme. Expozitia ramâne deschisa la Kalokerigo Gallery în perioada 09.09 – 14.09.2013, între orele 10-12, 18-21, de marti pâna vineri, sâmbata 10-12.

Informatii Contact:

Focsani, Vrancea
Romania

  • +40 727 705529
  • uapvrancea [at] uapvrancea [dot] com

Despre noi:

Filiala U.A.P. Vrancea este o organizatie profesionala neguvernamentala , constituita din creatori si teoreticieni din domeniul artelor plastice si vizuale, in anul 2008. Este o continuare a Cenaclului Uniunii Artistilor Plastici din Vrancea (fondat in 1970). Ea are, ca membri, exclusiv artisti plastici si vizuali profesionisti.

Filiala are ca scop promovarea intereselor profesionale, materiale si morale ale membrilor sai. Ea organizeaza expozitii, simpozioane, tabere de creatie, precum si alte tipuri de evenimente specifice cu caracter national.
Copyright ©2013-2014. All Rights Reserved. Powered by AFTI.ART