Evenimente

Expoziție de artă contemporană @ Galeriile de Artă Focșani

Consiliul Judeţean Vrancea şi Centrul Cultural Vrancea, vă invită la Galeriile de Artă Focşani, vineri, 2 septembrie, ora 17:00, la vernisajul expoziţiei de artă contemporană „Expresie”.

Vor expune artiştii contemporani Laura Elena Dumitru şi Ştefan Dumitru, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Vrancea. Expoziția de artă este curatoriată de prof. dr. Liviu Nedelcu, managerul Centrului Cultural Vrancea. Lucrările vor fi prezentate de Luiza Barcan, critic de artă.

Informatii Contact:

Focsani, Vrancea
Romania

  • +40 727 705529
  • uapvrancea [at] uapvrancea [dot] com

Despre noi:

Filiala U.A.P. Vrancea este o organizatie profesionala neguvernamentala , constituita din creatori si teoreticieni din domeniul artelor plastice si vizuale, in anul 2008. Este o continuare a Cenaclului Uniunii Artistilor Plastici din Vrancea (fondat in 1970). Ea are, ca membri, exclusiv artisti plastici si vizuali profesionisti.

Filiala are ca scop promovarea intereselor profesionale, materiale si morale ale membrilor sai. Ea organizeaza expozitii, simpozioane, tabere de creatie, precum si alte tipuri de evenimente specifice cu caracter national.
Copyright ©2013-2014. All Rights Reserved. Powered by AFTI.ART