Evenimente

Salonul de vară @ Galeriile de Artă Focșani

Centrul Cultural Vrancea vă invită la deschiderea expoziției de artă contemporană „Salonul de vară 2017”, joi, 30 mai, la ora 15:00. Vernisajul va fi susținut de criticul de artă Luiza Barcan.

Prezintă artiștii:

Mihai Chiuaru

Laura Elena Dumitru

Ștefan Dumitru

Gheorghiță Galan

Rodica Gherghinoiu

Gabriela Arghirescu Popa

Viorica Kalany

Liviu…

EXPOZIȚIE DE ARTĂ „IPOSTAZE ALE ABSTRACTULUI” @ GALERIILE DE ARTĂ DIN FOCȘANI

expozitie-de-arta-ipostaze-ale-abstractiei

Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea au plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției de artă contemporană „Ipostaze ale abstractului” vineri, 24 martie, începând cu ora 15:00 la Galeriile de Artă din Focșani. Alexandra Titu, critic de artă și profesor universitar, va deschide evenimentul artistic ce reunește 17 artiști contemporani din capitală și din…

Expoziție de artă contemporană „10 + 1 Lepșa 2016” @ Galeriile de Arte din Focșani

Centrul Cultural Vrancea și Consiliul Județean au plăcerea de a vă invita la o celebrare a zilei de 24 ianuarie printr-o serie inedită de evenimente culturale. Expoziția de artă contemporană „10+1 Lepșa 2016” se deschide marți, 24 ianuarie, ora 17:00 la Galeriile de Artă din Focșani. Vernisajul expoziției, susținut de criticul de artă Alexandra Titu va fi însoțit d…

Artă și sacralitate @ Galeriile de Artă din Focșani

Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea vă invită la vernisajul expoziției de artă contemporană „Artă și sacralitate” dedicată Zilei Naționale a României, marți, 29 noiembrie, începând cu ora 15:00. În deschiderea evenimentului, vor vorbi criticii de artă Alexandra Titu și Constantin Prut.

Expoziția „Artă și sacralitate” face parte din seria d…

Umbră și lumină @ Galeriile de Artă din Focșani

Expoziția „Umbră și lumină” se deschide la Galeriile de Artă din Focșani vineri, 21 octombrie,  începând cu ora 15:00, în prezența istoricilor și criticilor de artă Alexandra Titu și Constantin Prut.

Evenimentul artistic ce reunește 17 artiști contemporani consacrați este organizat în memoria Madlenei Dani Zărnescu, una dintre artistele reprezentative ale pictur…

Liviu Nedelcu | Abstract @ Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”

Expoziția personală „Abstract” a artistului Liviu Nedelcu se deschide miercuri, 19 octombrie, în incinta Muzeului Național al Satului, la Sala Focșa, începând cu ora 17:00. Vernisajul va fi susținut de istoricii și criticii de artă Alexandra Titu și Constantin Prut.

Demersul artistic recent al lui Liviu Nedelcu este unul gestualist, uneori eliberat de rigorile figurativismului,…

Expoziție de artă contemporană @ Galeriile de Artă Focșani

expozitie-de-pictura-si-grafica-expresie

Consiliul Judeţean Vrancea şi Centrul Cultural Vrancea, vă invită la Galeriile de Artă Focşani, vineri, 2 septembrie, ora 17:00, la vernisajul expoziţiei de artă contemporană „Expresie”.

Vor expune artiştii contemporani Laura Elena Dumitru şi Ştefan Dumitru, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Vrancea. Expoziția de artă este curatoriată de prof.

Expoziție de artă contemporană – Rezonanțe @ Sala Brâncuși

expozitie-de-arta-contemporana-rezonante

Uniunea Artiştilor Plastici din România, Consiliul Judeţean Vrancea şi Centrul Cultural Vrancea vă invită la vernisajul expoziţiei de artă contemporană REZONANŢE, de la Sala Brâncuşi – Parlament, Bucureşti, luni, 11 iulie 2016, ora 17.00. Expoziţia este dedicată in memoriam sculptorului Alexandru Grosu.

Vor expune artiştii plastici: Alexandru Grosu, Ilie Boca, Adrian Chira,…

Viitor 1907 @ Galeriile de Artă din Focșani

expozitie-de-arta-contemporana-viitor190

Consiliul Județean Vrancea și Centrul Cultural Vrancea vă invită la vernisajul expoziției „Viitor 1907?” ce va avea loc vineri, 24 iunie, la ora 15:00. În deschiderea expoziției vor vorbi criticii de artă Alexandra Titu și Constantin Prut.

Evenimentul artistic reunește un grup de artiști contemporani consacrați în jurul unui concept ce dezbate polemic una dintre problem…

Salon de vară 2016 @ Galeriile de Artă din Focșani

 
„Salonul de vară 2016” se deschide publicului focșănean pe 6 iunie  la Galeriile de Artă din Focșani. Expoziția reunește cu scopul celebrării verii unsprezece membri ai filialei Vrancea a Uniunii Artiştilor Plastici din…

Informatii Contact:

Focsani, Vrancea
Romania

  • +40 727 705529
  • uapvrancea [at] uapvrancea [dot] com

Despre noi:

Filiala U.A.P. Vrancea este o organizatie profesionala neguvernamentala , constituita din creatori si teoreticieni din domeniul artelor plastice si vizuale, in anul 2008. Este o continuare a Cenaclului Uniunii Artistilor Plastici din Vrancea (fondat in 1970). Ea are, ca membri, exclusiv artisti plastici si vizuali profesionisti.

Filiala are ca scop promovarea intereselor profesionale, materiale si morale ale membrilor sai. Ea organizeaza expozitii, simpozioane, tabere de creatie, precum si alte tipuri de evenimente specifice cu caracter national.
Copyright ©2013-2014. All Rights Reserved. Powered by AFTI.ART